Warning: Undefined array key "hidden" in /www/doc/www.joga-body.cz/www/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756
Warning: Undefined array key "hidden" in /www/doc/www.joga-body.cz/www/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756
Další klasicka trochu jinak. Oblíbené linecké cukroví z celozrnné špaldové a pohankové mouky a javorového sirupu. Na promazání bio nutella z lískových oříšků (pro děti) a domácí pikantní rybízový džem bez cukru (pro mne).
Ingredience:
- 300g celozrnné špaldové mouky
- 200g pohankové mouky
- 100g javorového sirupu
- 270g másla
Postup:
- smícháme všechny suroviny dohromady a v robotu vytvoříme hladké těsto
- dáme do lednice odpočinout minimálně na 2 hod, nejlépe do druhého dne
- vyválíme 3mm silný plát a vykrajujeme srdíčka, kolečka nebo hvězdičky
- pečeme na 150 stupňů C
- po vychladnutí promažeme buď bio nutellou nebo marmeládou
- uchováváme v chladu